MALATYA / AKÇADAĞ - Bahri Çok Programlı Anadolu Lisesi

18 Mart Çanakkale Zaferimiz Kutlu Olsun

Mrt

Okulumuzda Öğretmenler Ve Öğrenciler Kahvaltıda Buluştu. Okul içi iklim düzeni çerçevesinde öğretmenler ve öğrenciler beraber kahvaltı etkinliği düzenledi

Okulumuz Futbol Takımımız Turnuvada 2. Oldu. Tebrik Ederiz

Şbt

Akçadağ Kaymakamlığımızın Düzenlediği Spor Müsabakalarında Altın Madalya Alan Öğrencilerimizi Kutlarız

Şbt

Okulumuz Kız Volaybol Takımımıza Ve Antrenörümüz Bünyamin URTEKIN 'e Finalde Başarılar Dileriz.

Ock

Dünya Gazateciler Günü Oryantring Yarışmasında Öğretmenimiz Üner Kanoğlu olmak üzere derece alan 12-B Samet Koç Öğrencimizi Tebrik Ederiz

Ara

Okulumuz kız voleybol takımı Akçadağ ilçesinde düzenlenen turnuvada 3. olarak madalyayla döndü. Öğretmenimiz Bünyamin Urtekin ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Malatya ilimizde yapılan oryantring yarışmasında öğrencilerimiz kategorilerinde 3. Olarak madalyalarını hak kazandı. Bünnyamin Urtekin ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

Ara

Öğretmenimiz Bünyamin Urtekin ve Üner kanoğlu nun koordinatörlüğünde 100 metre 400 metre koşularında platformda yerimizi aldık

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü saygıyla ve özlemle andık .

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun.

Ara

MALATYA OKUL SPORLARI ORYANTRİNG BRANŞINDA İL ÜÇÜNCÜSÜ OLUP KUPAMIZI OKULUMUZA GETİREN  BAŞTA ÖĞRETMENLERİMİZDEN ÜNER KANOĞLU VE BÜNYAMİN URTEKİN OLMAK ÜZERE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Kas

10 KASIM ATAMIZI SAYGIYLA ANDIK.

Kas

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ORYANTRİNG FEDERASYONUNUN DÜZENLEDİĞİ 29 EKİM  CUMHURİYET BAYRAMI ORYANTRİNG YARIŞINDA 1. VE 3. DERECELERİ ELDE ETTİK.ÖĞRETMENİMİZ ÜNER KANOĞLU,ÖĞRENCİLERİMİZ 11-B SINIFINDAN BARAN ÖZASLAN, SAMET KOÇ VE YAKUP AKIN'I TEBRİK EDERİZ.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINDA KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA BİRİNCİLİK BİZDEN. OKULUMUZ KOMPOZİSYON YARIŞMASINDA 1. VE 3. DERECEYİ ELDE EDEREK ÖDÜLLERİNİ SAYIN İLÇE KAYMAKAMIMIZ VE SAYIN İLÇE MİLLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ VERDİ. ÖĞRETMENİMİZ SAYIN SİBEL KIRIK VE SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİZ.